O nas

Niezwykłe czasy wymagają niezwykłych działań. Po analizie postanowiliśmy, że to nie jest moment na oceny. To czas na wspieranie i promowanie działań i strategii adekwatnych do nowej rzeczywistości.

W ślad za obwieszczeniem najbardziej prestiżowego rankingu restauracyjnego na świecie – The World 50 Best Restaurants – zespół Gault&Millau Polska zdecydował, że także odstępuje od procesu oceniania. Wraz z zespołami Taste Masters oraz VDG International będzie kontynuować misję wpierania rozwoju polskiej sceny kulinarnej poprzez opracowywanie i wdrażanie narzędzi i strategii dla restauracji i hoteli.


Niniejszym ogłaszamy, że kumulujemy wszystkie siły, środki i kompetencje w projekcie


O nas
O nas



Gault&Millau


Międzynarodowy przewodnik kulinarny obecny w Polsce od 2014 roku. Oceniający i badający trendy kulinarne na świecie.
Gault&Millau


Największe wydarzenie kulinarne w Polsce, obszar prezentacji najlepszych szefów kuchni, najciekawszych trendów.
Gault&Millau


Firma doradztwa strategicznego i personalnego obecna w Polsce od 2004 roku, wspierająca koncerny oraz firmy polskie w budowaniu i wdrażaniu strategii.